Slenderman for Minecraft

Slenderman for Minecraft 1.7

Breng wat spanning in je Minecraft-wereld

VOOR

  • Brengt Slenderman naar Minecraft

TEGEN

  • Pittige installatieprocedure

Gemiddeld
6

Slenderman for Minecraft is een gratis mod voor het populaire sandbox-spel Minecraft. Zo beleef je naast het bouwen van interessante objecten ook tal van spannende momenten met dit mythische figuur.

Slenderman is een enge man zonder gezicht en tentakels als armen. Hij zou het op kleine kinderen hebben gemunt. Deze internethype (want meer is hij niet) heeft, behalve deze mod, ook een gehele game naar zich vernoemd, Slender. Net als in dit spel loop je in Slenderman for Minecraft telkens het risico deze engerd tegen het lijf te lopen. Slechts met een diamanten of een Slender-zwaard pak je de doerak aan, zorg dus dat je gewapend bent.

De installatie van Slenderman for Minecraft is wellicht even lastig. Gelukkig vind je hier heel veel informatie en staat alles stap voor stap uitgelegd. Wanneer je de mod eenmaal geïnstalleerd hebt, dan is het nog maar afwachten of je Slenderman snel tegen het lijf loopt. Hij spawnt zo'n 2 à 3 keer per biome.

Is jouw Minecraftwereld wel toe aan wat spanning? Installeer dan snel Slenderman for Minecraft en je zit de hele tijd op het puntje van de stoel.

Meeste downloads Utility games voor mac

Meer
Slenderman for Minecraft

Download

Slenderman for Minecraft 1.7

Beoordelingen about Slenderman for Minecraft